Spycam

Alarmsystemen Aanbieding

Published Apr 03, 22
5 min read

Alarmsysteem - Camera - Intercom - Pbbs Beveiliging

Elke sensor werkt op zijn eigen manier en voor een optimale beveiliging en een optimaal signaal zijn er bepaalde eisen gesteld. Zo moet je de bewegingsmelder op 2. 40 meter hoogte hangen, maar moet die voor buiten juist weer op 80 centimeter hoogte hangen. Ook het looppad is hierbij van belang, en of er bijvoorbeeld bewegende objecten in het beeld staan - AJAX Alarmsysteem Webshop.Kortom: lezen en daarna pas monteren. Voor de bewegingssensoren geldt ook dat je de gevoeligheid kunt instellen (op de sensor zelf of in de app). Bij de bewegingsmelder voor binnen is de laagste stand bijvoorbeeld voor diegenen die huisdieren (maximaal 20kg en 50cm hoog) hebben. De meeste sensoren kunnen op twee manieren bevestigd worden: met meegeleverd dubbelzijdig tape of met schroeven.

Wat je wel kunt doen is eerst de tape gebruiken om bepaalde sensoren op hun positie te testen (AJAX Alarmsysteem Webshop). Werkt het magneetcontact goed? Dan kun je schroeven gebruiken - ajax alarmsysteem dealers. Detecteert de bewegingsmelder jouw bewegingen? Dan kun je hem vastschroeven. In de app kun je bij elke sensor een test voor de signaalsterkte (Jeweller signaalsterkte test en Dempingtest) en een test voor detectie (Detectiezone test) uitvoeren.

Hulp nodig bij het kopen van een Ajax Alarmsysteem

Address: Belgie en Nederland
Phone: 089-680474
Email: support@sitcon.be
ajax alarmsysteem

Gebruiksvriendelijke app, De plek waar je alles regelt, instelt en (mogelijk) bedient is de AJAX-app. Deze app is een verademing als we het vergelijken met apps van andere alarmsystemen die we getest hebben (AJAX Alarmsysteem Webshop). In perfect Nederlands wordt alles duidelijk getoond, de app is heel overzichtelijk vormgegeven en het instellen en bedienen van het alarm gaat zeer soepel.

Deze remote is exact hetzelfde als de fysieke remote, inclusief aan, uit, nachtmodus en paniekknop. De tab daarnaast is het logboek. Hier kun je zien wat er gebeurt, welke sensor een melding geeft en wie het alarm bediend heeft. De derde tab is de Ruimtes-tab, waar je een overzicht per ruimte krijgt, inclusief temperatuur (waarover later meer).

Tot slot is er de Apparaten-tab, waar je een duidelijke afbeelding van elk apparaat ziet en middels icoontjes aangegeven wordt wat de batterijstatus is, wat de signaalsterkte is, of het apparaat een vertraging heeft bij inschakelen/uitschakelen en of het apparaat actief is in de nachtmodus. Klik je op een apparaat dan kom je in een overzicht met meer details, waaronder de status van de deksel (is de achterzijde van de sensor geplaatst?) en het percentage van de batterij.

Ook kun je vanuit dit scherm de signaalsterktetest en de detectietest doen (AJAX Alarmsysteem Webshop). Belangrijkste instellingen en functies, In de app zijn honderden instellingen en opties te vinden. Teveel om allemaal te omschrijven en uit te leggen, dus we behandelen een paar belangrijke functies. Gebruikers toevoegen, Een alarm is geen slim alarm wanneer je niet met verschillende gebruikers kunt werken.

Beveiligingscamera

Je kunt deze gebruikers zelf beperken qua mogelijkheden. Zo kun je bepalen welke notificaties en hoe zij notificaties ontvangen en kun je aangeven welke schermen de gebruiker mag zien en aanpassen (AJAX Alarmsysteem Webshop). Elke gebruiker kan ook zijn eigen alarmcode (voor uitschakelen en inschakelen) aanmaken, en een eigen dwangcode instellen. Wanneer elke gebruiker zijn eigen codes gebruikt op het Key, Pad dan zie je in het logboek exact terug wie wat gedaan heeft.

Degene die jou dwingt merkt alleen dat het alarm uitgaat, maar in de achtergrond krijgt de alarmcentrale (of een andere gebruiker) een melding dat het alarm onder dwang is uitgeschakeld. Alarmcentrale (Meldkamer)In de meldkamerlijst (instellingen van de hub) vind je een lijst met meldkamer waar je je voor aan kunt melden.Hiervoor moet echter betaald worden, maar het bedrag is afhankelijk van je alarm en de mogelijkheden die de centrale biedt. Aan, uit of nachtmodus, Het AJAX Systems alarm heeft drie presets voor het alarm: volledig uit, volledig aan en een nachtmodus (slaapstand). AJAX Alarmsysteem Webshop. Je kunt zelf per sensor aangeven in welke stand deze actief moet zijn en wat de vertragingstijd is.

De bewegingsmelder staat uit aangezien iemand in de nacht door het huis kan lopen. Geofencing, Je kunt het alarm handmatig bedienen, met de app, de knop, de remote of de Key, Pad. Je kunt echter ook voor geofencing kiezen. Middels deze optie geef je in de app aan binnen welke straal rondom jouw huis je een melding wilt ontvangen - AJAX Alarmsysteem Webshop.Staat het alarm aan en kom je binnen die straal, dan krijg je de melding met de vraag of je het alarm wilt deactiveren. Het alarm wordt om beveiligingsredenen niet automatisch geactiveerd of gedeactiveerd. Dit hebben we bij andere alarmsystemen wel gezien maar dit werkte zelden perfect. AJAX Alarmsysteem Webshop. Wat ons betreft dus een goede keuze.

Iemand kan via de button, de remote, de app of het Key, Pad de Paniek-knop indrukken, waarna er een zelf te kiezen actie ondernomen wordt. Zo kan de meldkamer ingeschakeld worden of kunnen andere gebruikers een melding krijgen. Je hebt ook zelf de keuze om bijvoorbeeld de Sirene in te schakelen.

Is het huis goed beveiligd? Het hele verhaal hierboven moet uiteindelijk tot één belangrijke vraag leiden: is het huis goed en betrouwbaar beveiligd? Daar kunnen we vrij kort over zijn: Ja! We zijn zeer onder de indruk van dit alarmsysteem, van de betrouwbaarheid maar vooral ook van de mogelijkheden. We gebruiken het AJAX-alarm nu twee maanden en geen enkele keer is er een vals alarm afgegeven, sensoren functioneren ook tijdens tests perfect en het alarm reageert precies zoals we het ingesteld hebben.

Huis Beveiligen CameraWanneer de frequentie ‘gejamd’ wordt door een kwaadwillend persoon kiest het systeem automatisch een andere frequentie om zo operationeel te blijven. AJAX Alarmsysteem Webshop. Ook krijgt de beheerder van het alarmsysteem een notificatie dat er een hackpoging gedaan wordt. Ook de sensoren en producten zelf zijn extra beveiligd, middels zogenaamde ‘tamper beveiliging’. Dit betekent dat ze tegen sabotage beveiligd zijn.

Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat het alarm afgaat of dat je alleen een melding krijgt zodra de backcover (deksel) van de hub verwijderd wordt. Tot slot heeft het systeem een bereik van 2000 meter (zonder obstakels) en dat is voor het gemiddelde huis meer dan voldoende. Met de hub op de begane grond en een sensor in de nok van het huis is het signaal nog steeds perfect - AJAX Alarmsysteem Webshop.

Navigation

Home

Latest Posts

Conseils & Expertises

Published Aug 01, 23
4 min read

Goede Werking Rookkoepel

Published Aug 01, 23
10 min read

Www.allfiresecurity.be

Published Aug 01, 23
10 min read